The Rally Site


A31.jpg
Volvo Rallyteam geeft niet op Afdrukken E-mail
Geschreven door VolvoRallyteam/PB   
Tuesday, 5 October 2010
Ondanks de tegenslagen met de rallyauto geeft het Volvo Rallyteam niet op. De technische problemen met de Volvo S60 zijn voor het team geen reden om het bijltje er bij neer te gooien.


Zoals eerder gebleken zijn de auto, coureur Ruurd Ochse en navigator Gerard Mulder, beide docenten aan de IVA business school in Driebergen, een prima combinatie om een goed resultaat neer te zetten en punten te pakken.

Aan de start van de klassementsproeven tijdens de Conrad Twente Rallysprint op zondag 7 november a.s. gaat het rallyteam nu niet aan alleen de strijd aan met de collega-deelnemers maar ook de strijd aan met zichzelf. De wedstrijdkilometers zijn hard nodig om de auto en het team te testen en daarnaast probeert het Volvo Rallyteam zo hoog mogelijk te eindigen in het klassement. Deze rallysprint in Hengelo rijdt het Volvo Rallyteam graag daar ze hier in het verleden goede resultaten behaald heeft.

Speciaal voor deze rally is één van de sponsoren “De Ribank” aanwezig met een hospitality trailer. Genodigden kunnen de hele dag genieten van het reilen en zeilen van het Volvo Rallyteam zowel in het servicepark als tijdens de klassementsproeven.

Dat dit Volvo Rallyteam het professioneel aanpakt, blijkt onder andere ook uit aan de compleet nieuwe website die door hun sponsor Mangrove gemaakt is. Kijkt u maar eens op www.volvorallyteam.nl. Houd dit rallyteam in de gaten, ze geven niet gauw op.

Foto's: WG


 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Nieuw in het fotoalbum

Advertisement
You are here  :Home arrow Nieuws arrow NK Rally arrow NSRK arrow Volvo Rallyteam geeft niet op