The Rally Site


A26.jpg
Vaderdag: eenmalig gratis entree Afdrukken E-mail
Geschreven door Eurocircuit/PB   
Friday, 8 June 2012
ImageOver een week staat op het Valkenswaards Eurocircuit de derde ronde van het NK Rallyracing op het programma.

Op zondag 17 juni barst de strijd weer los en zullen de coureurs er alles aan doen om op deze Vaderdag de winst mee naar huis te nemen. En juist omdat de wedstrijd georganiseerd wordt op Vaderdag wil het Eurocircuit iedereen een mooie dag gunnen door de toegang tot deze wedstrijd eenmalig gratis te maken! Dit is dus de ultieme gelegenheid om een kijkje op het Eurocircuit te nemen en om zo de wedstrijden eens van dichtbij mee te maken.

Image Image Image Image

Maar liefst negen raceklassen zullen aan de start verschijnen van deze derde ronde van het NK Rallyracing. Na de spannende races uit de vorige ronde waarin veel auto’s over de kop zijn gegaan, zijn de coureurs erop gebrand om tijdens deze race het uiterste van zichzelf te vragen om de finish te bereiken.

Image Image Image Image

Supernationals +2000cc
De goed gevulde Supernationals +2000cc klasse biedt een spannende strijd. Na de twee overwinningen van Kristof Bex zijn Luc Maris en Filip Bealus erop uit om hun eerste wedstrijd in Valkenswaard te winnen. Bex voelt zich echter erg vertrouwd op het Eurocircuit waardoor dit een lastige strijd zal worden.

Image Image Image Image

Super 1600
In de Super1600 klasse is het stuivertje wisselen voor de podiumplaatsen. Zo ging Marcel Snoeijers er tijdens de eerste wedstrijd met de winst vandoor, tijdens de tweede wedstrijd was het Peter van de Wege die de snelste was. Davy Van Den Branden greep al twee keer naast de overwinning dus hij zal er alles aan doen om er deze keer met de winst vandoor te gaan.

Image Image Image Image

Supercars
Binnen de snelste klasse in de rallyracing zijn de deelnemers erg aan elkaar gewaagd. Met Jos Kuijpers die vriend en vijand verraste tijdens de EK wedstrijd in Oostenrijk door snelle tijden neer te zetten. Dit hoopt hij voort te kunnen zetten tijdens de derde ronde van het NK Rallyracing.

Image Image Image Image

Natuurlijk zullen ook de coureurs uit de Formula Rallyracing, de Supernationals -2000cc, de RST Junior Cup, de Touring Cars en de altijd gezellige 2CV Cross aan de start verschijnen van deze NK wedstrijd. Kortom, veel spektakel door de Belgische en Nederlandse deelnemers tijdens deze wedstrijd.

Image Image Image Image

Naast al dit kijkplezier is er ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan als rallyracing coureur. Door middel van de een echte rallycross simulator wordt het voor iedereen mogelijk om de uitdaging aan te gaan en zijn of haar race kwaliteiten te laten zien. Een rijbewijs is niet nodig en er zijn ook nog eens mooie prijzen mee te winnen!

Kortom: een gratis uitje vol spanning, spectaculaire races en veel genieten. Tot 17 juni!

Foto's: Patrick Wenting/WG
 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Nieuw in het fotoalbum

Advertisement
You are here  :Home