The Rally Site


A37.jpg
Rallyreport verslaat ELE Rally op zondag op RTL7 Afdrukken E-mail
Geschreven door RTL/Rallyreport/PB   
Wednesday, 30 May 2012
Image In tegenstelling tot eerdere berichtgeving begint het RTL7-verslag van de ELE Rally al a.s. zondag om 16.00 uur in het populaire televisieprogramma: RTLGP RallyReport.

Echte mannen en stoere vrouwen smullen ook in 2012 van topsport bij RTL7. De tweede voetbalzender van Nederland scoort met de voetbal en talkshows als Voetbal International. Alle toonaangevende autosport- van de Formule 1 tot de rallysport – scheurt langs bij RTL GP.

Sinds 2001 heeft de Nederlandse rallysport een eigen televisieprogramma bij RTL7 met daarin alles over de diverse Nederlandse kampioenschappen, interviews, achtergrondinformatie en vooral veel actie, spanning en spectacel vanaf de klassementsproeven. In 2012 zal RallyReport weer o.a. actueel verslag gaan doen van alle wedstrijden meetellend voor het Nationaal kampioenschap met wekelijkse uitzendingen op de zondagmiddag rond o.a. de Formule 1, WTCC en het DTM, met een herhaling de zaterdagmiddag erna.

Ook dit jaar zal RTL7 weer uitgebreid verslag gaan doen van de Brabantse ELE Rally. Wedstrijdbeelden, analyses en spectaculaire onboard-beelden maken je rally-weekend helemaal compleet. Op zondag 3 juni vanaf 16.00 uur brengt RallyReport de eerste beelden van de wedstrijd vanuit Helmond die vrijdag en zaterdag op het programma staat. Wie wint de vierde ronde van het Nederlands Kampioenschap ? Gaat de winst naar de nieuwste generatie WRC’s (Ford Fiesta) of zijn de op papier wat oudere WRC’s (generatie t/m 2010) nog het snelste ?. Je ziet het op zondag 3 juni in een actuele update en op zondag 10 juni in een uitgebreid verslag.

Je kunt tijdens het evenement RallyReport ook volgen via de facebook pagina: rtl rally report en via twitter: rtlrally

Heb jij tijdens de ELE Rally unieke wedstrijdbeelden, hylarische momenten, opmerkelijk spectacel of gewoon super gave beelden gedraaid met je eigen camera of mobiele telefoon en je denkt die moeten echt bij RallyReport, mail dan tijdens of direct na de wedstrijd via: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

Uitzendschema ELE Rally 2012:
3 juni 2012    Rally Report - Aflevering 8    16:00-16.30
9 juni 2012    hh Rally Report - Aflevering 8    16:30-17:00
10 juni 2012    Rally Report - Aflevering 9    16:30-17:00
16 juni 2012    hh Rally Report - Aflevering 9    14:00-14:30

Foto: WG
 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Nieuw in het fotoalbum

Advertisement
You are here  :Home