The Rally Site


A03.jpg
Autosport Company tevreden met 5e plek Sezoens Afdrukken E-mail
Geschreven door TAC/PB   
Tuesday, 29 May 2012
ImageHet team van The Autosport Company begint inmiddels een vaste bezoeker te worden van de maaskiezels in het Belgische Bocholt. 


In 2009 startte Ferdi Biesheuvel met Marco Schillemans voor de eerste maal in de Sezoensrally. 'Wat een mooie proeven liggen er daar. Zeker de nieuwe proef Gerdingen is een prachtige aanvulling op de klassementsproeven die er al lagen', vertelt Ferdi.

De wedstrijd kon echter dit jaar niet in zijn geheel verreden worden. Door een noodlottig ongeval, waarbij rijder Roel Vrolix en zijn co-piloot Stef Winters om het leven kwamen, werd de wedstrijd na vier klassementsproeven terecht beëindigd.

Tot dat dit nieuws de equipe bereikte had het team het wederom reuze naar haar zin. De eerste klassementsproef was het wennen, zeker op het onverhard. ‘Ja, we wilde graag het vertrouwen in de auto herwinnen. Laat remmen, vol doorgaan enz. Dat begon eigenlijk pas op KP 2, Veldhoven.’, laat navigator Schillemans weten. Een derde tijd algemeen achter Pieter Tsjoen en Patrick Snijers werd genoteerd. 

ImageOok de nieuwe proef Gerdingen verliep goed met een 4e tijd algemeen. ‘Wat een machtige proef is dit. Zeer snelle stukken, afgewisseld met onverhard, een paar jumps en hairpins, dat zijn ze.’, glimlacht de Nispense navigator van Ferdi Biesheuvel. ‘De Subaru WRC s7 was in de werkplaats in Waalwijk bij The Autosport Company weer helemaal gereed gezet en deed het prima. Graag had het team de wedstrijd in zijn geheel gereden, maar we snappen de beslissing van de wedstrijdleiding. Met een 5e plek algemeen werd dan ook tevreden terug gekeken.

Voor de eerste maal maakte het team ook gebruik van twitter (@schillemans) tijdens de wedstrijd. Gebleken is dat dit een uitstekende manier is om de rallyvolgers op een snelle manier goed te informeren over de stand van zaken.

Foto's: Rallymedia

 
< Vorige   Volgende >
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Nieuw in het fotoalbum

Advertisement
You are here  :Home arrow Nieuws arrow Belgisch nieuws arrow Autosport Company tevreden met 5e plek Sezoens